İstanbul Teknede Bekarlığa Veda

İstanbul teknede bekarlığa veda organizasyonunda profesyonel bir ekipten destek alma arayışındaysanız, bizler tem donanımlı teknelerimiz, profesyonel tasarımcı ve aşçılarımız, çarpıcı konseptlerimiz ile sizlere hizmet veriyoruz. Sarıyer, Emirgan, Kireçburnu, Rumeli Kavağı, Kuruçeşme, Kabataş, Ortaköy, İstinye, Boğaz gibi deniz ile birleşen noktalara ev sahipliği yapan İstanbul’da teknede evlilik teklifi, unutulmaz bir anı yaşayabilmenize olanak sağlamaktadır. Tam bu aşamada sizler için teknemizde sunacağımız şık akşam yemeği ve muhteşem manzaraya eşlik eden romantik müzik yayını ile bu anı ölümsüz hale getiriyoruz.

İstanbul tekne kiralama ve teknede bekarlığa veda organizasyon hizmetimizde sizler için sunduğumuz program ilerleyişi hakkında bilgileri şu şekilde sıralarız:

  • Bizler ile yapacağınız ilk görüşme kapsamında bekarlığa veda partisinin sürpriz seçenekte yapılıp yapılmadı hakkında bilgi ediniriz. Eğer konsept sürpriz bir parti ise arkadaşınızın zevkleri hakkında bilgileri alarak, buna göre parti dekor detaylarını hazırlıyoruz.
  • Tekne süsleme ve dekor detaylarını sizler ile birlikte belirleyip tam gününde konseptin hazır olmasını sağlıyoruz.
  • Parti günü programı kapsamından ilk adımda servis ve transfer araçlarımız ile sizleri bulunduğunuz noktadan alarak tekneniz konforlu şekilde ulaştırıyoruz.
  • Teknenize ulaşım ardından soğuk veya sıcak içecek menülerimizden tercih yaparak açık tene alanın hoş sohbetinize başlayarak, dinlenebilirsiniz.
  • Ardından hafif müzik eşliğinde geniş menümüzden yapacağınız yemek tercihleri ile şık ve eğlenceli bir yemek yiyebilirsiniz.
  • Yemek sırasında veya hemen ardından alkollü veya alkolsüz içecek servilerimiz ve meze ikramlarımız başlıyor.
  • Yemek ardından ise Boğaz’ın hoş manzarası eşliğinde sizin tercih ettiğiniz şarkı listesinden müzik yayınına başlayarak, dans eşliğinde unutmaz bir akşama geçiş yapıyoruz.

 

Bu program aşamalarını sizler için sunduğumuz İstanbul teknede bekarlığa veda partisi organizasyonlarımızda, kiralama seçeneklerinizde değişime göre günü birlik veya minimum 2 saatlik süre zarfında tüm avantajlardan yararlanmanızı sağlıyoruz.

İstanbul yat kiralama ve yatta bekarlığa veda organizasyon hizmetimizde kalite detaylarını hem çalışan ekibimiz hem de araçlarımızın donanımları ile sunuyoruz. 

Deniz üstü radar sistemine sahip olan araçlarımız ile gevenliğiniz üst noktada tutarken, deneyimli kaptanımız ile güvenlik bir rotada yolculuk yapma imkanı sunuyoruz. Servis ekibimiz ve deneyimli aşçılarımız ile menüde yer alan tariflere ilişkin en güzel lezzet detaylarını ve sunum tasarımlarını silere sunuyoruz. Kalite koşullarımız sizler için aktardığımız diğer bir nokta ise teknelerimizin süsleme aşamalarımızdır. Şık yemek masasında veya bistro konseptte kullandığımız açık renkli hoş bahar çiçekleri, şamdanlar, kristal bardaklar, alkollü ve alkolsüz içecek seçeneklerine uyumlu bardak ve meze takımları, teknenin genelinde kullandığımız tül ve şifon aksesuarlar, renkli mumlar kaliteli materyal seçimleri ile tasarımcılarımız tarafından konumlandırılmaktadırlar.

İstanbul teknede bekarlığa veda organizasyon hizmetimiz kapsamında profesyonel aşçılarımızın hazırladı deniz ürünleri, meyve sebze salataları, aperitif atıştırmalıkları, et, tavuk ve balık ızgara seçeneklerini, soslu makarna tariflerinin tümünü sizlere sunuyoruz.

Ana yemeğiniz veya kokteyl konseptinde tüm mezelerin bir arada sunulduğu yemek temanız kapsamında alkollü içecek servislerimizden yararlanabilirsiniz. Alkollü ve alkolsüz içecek menümüz kapsamında ise gazlı ve gazsız soğuk içecekleri, kokteylleri ve sıcak içecekler kategorimizde ise kahve ve çay çeşitlerini sizlere sunuyoruz.

Tatlı menümüz kapsamında ise yaz ayları için en uygun olan hali ve dondurmalı tatlıları, maharetli aşçılarımızın hazırladığı tarifler üzerinden silerle buluşturuyoruz.

Günübirlik seçeneğimizden yararlanarak, kahvaltı, öğlen ve akşam yemeklerini geniş menümüz ile teknede yiyebilir, tüm gün boyunca seyir gezileri eşliğinde, müzik yayını ile arkadaşlarınızla dans edebilirsiniz. Belirli alanlarda demirleme işlemlerimiz kapsamında denize girebilir, ardından sıcak içecek servislerimiz ile dinlenebilirsiniz. Her yönden aklınızda yer edecek bu önemli günde konseptimizde öne çıkan elence teması silere eşlik edecek.

İstanbul tekne organizasyon ve tekne ve yat kiralama seçeneklerimiz, avantajlı fiyatlarımız hakkında bilgi almak için www.tekneveyat.com  adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Teknede Bekarlığa Veda ve Doğum Günü
Devamını Gör
Sorunuz mu var?