post picture

Denizde Sürprizlere Açık Olun

Beyler bayanlar !  Doğum günü, Evlilik yıldönümü, evlilik teklifi gibi süprizler için işte size “ bol denizli”  fikirler !

Süslenmiş Tekne

Bir tekne düşünün, üzerinde rengarenk balonlar, çiçekler, maytaplar, hatta havai fişekler… Giriş kapısı özene bezene hazırlanmış, havalı ve ihtişamlı !  Bu teknede ne isterseniz yapılır. Bir pasta kesin, şampanya açın, sos ses müzikle dans edin.. Doğum günü veya nişan-söz gibi organizasyonlar için biçilmiş kaftan..

Tekneden Yansıtılan Lazer Yazılar

İstanbul Boğazında şu sıralar en moda evlilik teklifi yöntemi olarak karşımıza çıksa da, tekne yat partilerinden alıştığımız lazerli ışık gösterilerin bir benzeri olan bu sistemde, dağlara taşalara ve hatta boğaz köprüsüne “ seni seviyorum”  , “ benimle evlenir misin” yazdırmak herhalde kalbe giden son yoldur…

Dalış - Su altında

Çok eski bir organizasyon olsa da, özellikle dalış seven çiftlerin su altında birbirlerine ilan-ı aşk etmesi, tek taş yüzüğü takması veya bir pankart açılması sizce de çok güzel bir anı ve organizasyon olmaz mı? 

Balık Tutar Gibi

Denizden babam çıksa yerim ama sevgilim çıksa da üstüne atlarım diyorsanız, oltanın ucunda siz olabilirsiniz.. Ya da klasik bir yöntemle, oltadan o meşhur tek taş yüzük çıkar ve istediğiniz cevabı cebe koymayı garantilersiniz.. Yalnız erkekler için bu bir risk de taşıyabilir. ( kadında oluşan “bu adam sürekli balığa mı gidecek yani “ düşüncesi...)

Arkadaşların Aniden Çıkması

Bir yazı günü, sevgiliniz veya sevdiğiniz bir arkadaşınızla teknede güneşlenmeye başladıktan hemen sonra; veya, sevgiliniz size , baş başayken küçük bir sürpriz yaptıktan hemen sonra, dört bir taraftan en sevdiğiniz arkadaşlarınızın birden denizden tekneye çıkagelmesi ve hep birlikte bol kahkahalı keyifli bir gün geçirmek de unutulmaz olabilir..

Sürpriz doğum günü veya evlilik teklifleri için sayfalarımızı inceleyerek aklınızdaki organizasyonu birbirinden güzel gulet, katamaran, motoryat ve yelkenli seçenekleriyle gerçekleştirebiliriz. Rezervasyon için bizimle 0531 367 65 76 numaralı telefon hattımızdan iletişime geçebilirsiniz.

Son Blog Yazıları
  • İstanbul Boğaz'da Özel Vapur Kiralama
  • Hayatınızın En Mutlu Günlerini Denizde Yaşayın
  • Farklı Bir Konsept: "Teknede Bekarlığa Veda"
  • Doğum Günü Kutlamanıza Heyecan Katın: Yatta Doğum Günü Partisi
  • Denizde Sürprizlere Açık Olun
  • Teknede Mezuniyet Partisi