post picture

Doğum Günü Kutlamanıza Heyecan Katın: Yatta Doğum Günü Partisi

Eğlenceli görseller ve sürpriz sunumlarla, unutulmaz bir doğum günü dizayn edebilirsiniz. Dans, eğlence ve İstanbul’un eşsiz manzarasıyla yatta doğum günü partisi, en özel günlerinizi muhteşem anılara dönüştürmenin en keyifli yöntemidir.

İster kendiniz için şahane bir parti düzenleyebilir isterseniz sevdikleriniz veya partneriniz için sürpriz doğum günü partisi hazırlayabilirsiniz. 

Doğum Gününe Özel Efektler

Profesyonel ışık ve ses sistemleriyle donatılan yatlarımız, gece boyunca şahane görsellerle partinize renk katıyor. Lazer gösterileriyle Boğaz’da doğum günü mesajlarınızı yayınlayabilir, havai fişek gösterileri ve uçan balon sunumlarıyla eğlenceyi en yüksek seviyede yaşayabilirsiniz.

Müziğin ritmini yakamozların ışıltısında yaşarken ister romantik bir akşam yemeği yiyebilir isterseniz çılgınca dans ederek, doğum gününüzü doyasıya eğlenceyle kutlayabilirsiniz.

Yatta Parti Konseptleri

Günlük yat kiralama, saatlik yat kiralama, iki kişilik yat kiralama veya doğum günü partisi konseptlerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Standart doğum günü partisi sunumları veya ekstra hizmet seçeneklerimizden yararlanarak, hayalinizdeki partiyi dizayn edebilirsiniz.

Şık masa dizaynı, leziz yemekler, dans gösterileri, canlı müzik ve video çekim seçenekleriyle, eksiksiz ve profesyonel hizmetler sunuyoruz. Heyecanı doruklarda ve eğlenceyi İstanbul’un serin sularında yaşarken, uzun süreli kiralama veya teknede konaklama alternatiflerini değerlendirebilirsiniz.

Yatta Doğum Günü Partisi İçerikleri

Doğum günü konseptlerimiz iki kişilik standart paketlerde hazırlanıyor. Partiye davet ettiğiniz kişiler için ekstra ücreti kişi başı olarak alınır. Yatta doğum günü paketlerinde;

  • Lazerle doğum günü kutlaması ve lazer şov
  • Havai fişek sunumları
  • Balon süsleme ve uçan balon gösterisi
  • Keman veya gitar canlı performansı
  • Çiçek buketleri, fotoğraf ve video çekimleri

Gibi standart içeriklerin yanı sıra VIP seçenekleri ve talepleriniz doğrultusunda dans ekipleri, sanatçı sunumu ve özel konseptlerde hizmet olanağı sağlıyoruz.

Genellikle 2 saatlik yat gezisi ile sunduğumuz standart paketlerde, drone çekimleri, doğum günü pastası ve müzik sistemi, fiyatlara dahildir. İster Bebek sahilinden partinize başlayabilir isterseniz İstinye İskelesi veya Beykoz sahilinden şahane turunuza başlayabilirsiniz.

Farklı şehirlerden yatta doğum günü partisi için gelen konuklarımıza özel ulaşım hizmetleri sunuyoruz. VIP ulaşım, şoförlü veya şoförsüz araç kiralama, uçakla ulaşım gibi eksiksiz hizmet sunumlarımız ile doğum gününüzün her anına seçkinlik katıyoruz.

Teknede Doğum Günü Partisi Fiyatları

Masa süsleme, sınırsız çay kahve ikramı, çerez ve cips gibi ikramlıklar fiyatlara dahildir. Seçeceğiniz konsepte göre belirlenen, yatta doğum günü partisi fiyatları ekstra hizmetlere göre sunulur. Online fiyat listesi menümüzden tüm paketleri inceleyebilir, tekne kiralama süresine ve yemekli menülere göre dilediğiniz programı seçebilirsiniz.

Kesintisiz canlı destek sistemi ve telefon hatlarımızdan tüm tur programlarımız ve doğum günü konseptleriyle alakalı bilgi alabilir, online rezervasyon yapabilirsiniz.

İstanbul, İzmir, Antalya, Bodrum, Marmaris, Trabzon, Samsun, Ordu, Mersin gibi bir çok şehir ve ilçede doğum günü sürprizi yapmak isterseniz ayrıntılı bilgiyi doğum günü sayfamızdan edinebilirsiniz. Aklınıza takılan bir soru olursa ve iletişime geçmek isterseniz bizimle 0531 367 65 76 telefon numaramızdan veya iletişim formunu doldurarak iletişime geçebilirsiniz. 

Son Blog Yazıları
  • İstanbul Boğaz'da Özel Vapur Kiralama
  • Hayatınızın En Mutlu Günlerini Denizde Yaşayın
  • Farklı Bir Konsept: "Teknede Bekarlığa Veda"
  • Doğum Günü Kutlamanıza Heyecan Katın: Yatta Doğum Günü Partisi
  • Denizde Sürprizlere Açık Olun
  • Teknede Mezuniyet Partisi