post picture

Teknede Doğum Günü Partisi

Bu yılki doğum gününde sevdiklerinize teknede doğum günü partisi vermeye ne dersiniz. Böyle bir partiyi yapmanız doğum günü olan arkadaşınızın gözünde değerinizi çok daha yukarılara taşıyacaktır. Her yıl şehrin kalabalıklarına karışarak kutladığı bu özel günü bu defa da teknede geçirmeyi deneyenler çok eğleniyorlar.

Planladığınız doğum günü konseptine göre süslemelerle görselliğin daha da arttırıldığı teknelerde göz önünde bulundurmanız gereken en önemli kriter, tekne kapasitesidir. Küçük gruplardan büyük organizasyonlara kadar her kapasitede tekne ve yat artık bu alanda hizmet veriyor.

Kimi tekne yada yatlar dışarıdan zevkinize göre yiyecek içecek getirmenize de müsaade ediyor hatta masa düzenlemelerinde bile kendi getirdiğiniz materyalleri kullana biliyorsunuz.. Ya da sundukları alkollü alkolsüz menülerden istediğini tercih edebiliyorsunuz.

Özel doğum günlerinde ise bir çok tekne ve yat romantik müzik eşliğinde tekneyi konsepte göre dekore edip mum ışığı ile süslenmiş masada rüya gibi bir gece yaşamanızı sağlıyor. Bunun  için  organizasyon firması ya da teknenin direkt yetkilisiyle görüşmeniz yeterli..

Teknede doğum günü partisi kış olursa nasıl olacak diye dert etmeyin bunu tekne sahipleri önceden düşünmüş. Açık olan kısımları gözü rahatsız etmeyecek şekilde kapatarak kışın dahi sıcak bir atmosfer yaşatabiliyorlar.

İster boğazın eşsiz manzarasında yada isterseniz kıyıya yakın başka bir deniz kentinde bu keyfi yaşamak için hizmet veren tekne ve yat bilgilerine sayfamızı ziyaret ederek birbirinden güzel gulet, katamaran, motoryat ve yelkenli seçeneklerini inceleyebilir ve rezervasyon için bizimle 0531 367 65 76 numaralı telefon hattımızdan iletişime geçebilirsiniz.

Son Blog Yazıları
  • İstanbul Boğaz'da Özel Vapur Kiralama
  • Hayatınızın En Mutlu Günlerini Denizde Yaşayın
  • Farklı Bir Konsept: "Teknede Bekarlığa Veda"
  • Doğum Günü Kutlamanıza Heyecan Katın: Yatta Doğum Günü Partisi
  • Denizde Sürprizlere Açık Olun
  • Teknede Mezuniyet Partisi