post picture

Teknede Mezuniyet Partisi

Geriye dönüp baktığımızda geleceğimiz için attığımız her adımın başarıyla bitmesi mezuniyetle taçlandırılır. Ve mezuniyet yaşamımızın en özel en gurur verici anlarındandır. Sınav stresi, uykusuz geceler,  bitmeyen başarı yarışları, neredeyse boyumuza gelecek kitaplar hayalimizi süsleyen meslek için sürekli karşımıza çıkan engeller.. Artık önemli bir kısmını daha geride bıraktınız.  Şimdi eğlenme zamanı.

Her okul kendi konseptinde mezuniyet töreni ile öğrencilerini onurlandırırken, tören sonrası mezuniyet partilerine de geri sayım başlar.  Mezun olan öğrenciler ister kendi sınıfları için yada isterlerse önceden organize olarak  mezun oldukları bölüm adına keyifli bir parti düzenleyerek bu anı unutulmaz kılarlar.

Farklı konseptler fikirleri arasında ortak tercihle belirlenen partiler kutlanacak yere göre zaman olarak da farklılık gösterebiliyor. Balo salonlarında düzenlenen partiler gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken Teknede Mezuniyet partileri ortalama 5 saat kadar sürebiliyor.  Mezuniyet zamanları baharı yerini yaza bırakmaya hazırlandığı zamanlara denk geldiğinden Teknede mezuniyet partileri oldukça revaçta. Havuz başı partilerine farklı bir alternatif olarak tercih edilen Teknede mezuniyet partileri davetlilerin tercihlerine göre renklene biliyor.

Davetliler, isterlerse kendilerine sunulan paket eğlence programlarına dahil olabiliyorken isterlerse mezuniyet  gecelerini baştan aşağı kendileri organize edebiliyorlar.  

Dinlenecek  müzikten duvar süslemelerine ve hatta masa düzenine kadar okulun yada bölümün simgesi olan  objelerle yapılan düzenlemeler gecenin enerjisine enerji  katarken yıllar sonraya bırakılacak en değerli anları ölümsüzleştirmek için profesyonel fotoğraf hizmeti de bu paketlere dahil edilebiliyor.

Teknede mezuniyet partisi için aklınıza takılan her soruyu direk muhatabına yönelterek parti öncesi ve sonrası ulaşımla ilgili detayları da belirledikten sonra yapılması gereken tek şey artık kendinizi müziğin kollarına bırakarak belki artık yollarınızın ayrılacağı belki de daha uzun yollara birlikte çıkacağınız arkadaşlarınızla kiraladığınız teknede “neydi o günler” diyeceğiniz karelere gülümsemek olmalı..

Teknede mezuniyet partisi düzenlemek için bizimle iletişime geçebilir ve sitemizde yer alan seçeneklerimizi inceleyerek sizlere en uygun Mezuniyet Partisi düzenleyebileceğiniz tekneyi seçebilir ve rezervasyon için bizimle 0531 367 65 76 numaralı telefon hattımızdan iletişime geçebilirsiniz.

Son Blog Yazıları
  • İstanbul Boğaz'da Özel Vapur Kiralama
  • Hayatınızın En Mutlu Günlerini Denizde Yaşayın
  • Farklı Bir Konsept: "Teknede Bekarlığa Veda"
  • Doğum Günü Kutlamanıza Heyecan Katın: Yatta Doğum Günü Partisi
  • Denizde Sürprizlere Açık Olun
  • Teknede Mezuniyet Partisi