post picture

Teknede Kına, Nişan ve Düğün Organizasyonları

İstanbul Boğazı’nda yapacağınız düğün, nişan gecesiyle hayatınız boyunca kurduğunuz hayalin her dakikasını unutulmaz kılabilirsiniz. Yaşam boyu kurulan hayalin gerçeğe dönüşmesi, eşsiz bir geceyi yaşamak İstanbul Boğazı’nda boğaz ortasında mekan olarak tekne ya da yatta yapacağınız muhteşem bir organizasyonla dillere destan bir gece yaşayabilirsiniz.

Türk örf ve adetlerinde oldukça önemli bir yere sahip olan düğün, kına gecesinin keyifli bir şekilde yaşanabilmesi için İstanbul Boğazı eşsiz bir tercihtir. Yemekli-yemeksiz, kokteyl olarak alternatiflerle sunulan tekne ya da yatta düğün, nişan gecelerin istenilen şekilde organize edilerek hazırlanması siz kına gecesi sahiplerini kendi gecenize misafir gibi gitmenizi sağlayacaktır. Sizin seçtiğiniz prestijli bir organizasyon şirketiyle ve istenildiği takdirde kendi yiyecek ve içeceklerinizle renklendirme şansına sahipsiniz. Ayrıca usta aşçılar sayesinde hazırlatacağınız menüyle de eşsiz tatlar yakalayabilir, misafirlerinizi memnun edebilirsiniz.

İstanbul Boğazı’nda yapılacak olan düğün ve kına gecesi için teknenin ya da yatın mekânın kendisini istenilen konsepte uygun bir şekilde süsletebilir, içerisinde bulunan masa ve sandalyeler de yine konsepte uygun olarak giydirilir ve tekneyle ya da yatla muhteşem bir uyumu sağlayabilirsiniz. Ayrıca düğün, kına gecesine renk katacak canlı müzik, Türk motiflerini taşıyan müzik eşliğinde oryantal, profesyonel dj performansı ve havai fişek gösterisiyle İstanbul Boğazı’nda muhteşem, ihtişamlı bir geceye imza atabilirsiniz.

İstanbul Boğazı’nın İhtişam dolu manzarasıyla, TekneveYat aracılığıyla bulabileceğiniz kiralık tekne ve yat ilanları arasından seçim yaparak, görkemli bir şeklide hazırlanan dekorasyonun masmavi, yıldızlarla dolu bir düğün ya da nişan gecesini profesyonel bir ekiple ayarlanan bir ışıklandırma sistemiyle büyülü bir gece olmasını sağlayarak bu geceyi video ve fotoğraf çekimleriyle ölümsüzleştirebilirsiniz.    

Kişi hayatının en özel anı olan düğün ve kına gecesi için seçilen İstanbul Boğazı’nda tekne ve yat yaz aylarının vazgeçilmez bir mekândır. Peri massallarındaki gibi bir gece için düğün ve nişan organizasyonları için mekân olarak tekne ya da yat tercihi sıra dışı, klasik standartların dışında farklı bir değişimle tecrübe yaşayacak ve dillere destan bir geceye imzanızı atmış olacaksınız. İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarasıyla tekne ya da yatın geceye uygun donatılması tercih ettiğiniz organizasyon şirketinin profesyonel çalışmasıyla en özel gecenizin kusursuz yaşayabilirsiniz.

Blog yazımızda ayrıntılı bir şekilde Teknede kına, nişan ve düğün organizasyonlarıyla ilgili detayları vermeye çalıştık siz de teknede böyle bir organizasyon yapmayı düşünürseniz seçenekleri ve çok uygun fiyatlar için Teknede düğün sayfamızı inceleyebilir, kiralama yapmayı düşünürseniz bizimle 0531 367 65 76 telefon numaramızdan veya iletişim formunu doldurarak iletişime geçebilirsiniz.

Son Blog Yazıları
  • İstanbul Boğaz'da Özel Vapur Kiralama
  • Virüs Döneminde Teknede Düğün Ve Nikah Organizasyonu
  • Teknede Kına, Nişan ve Düğün Organizasyonları