post picture

Lazerli Evlenme Teklifi

Evlilik teklifi, hayatlarını birleştirmeye karar vermiş partnerlerin heyecanla beklediği en özel anlardan biridir. Çiftlerin arasında unutulmaz olan bu an için özel olarak yapılan hazırlıkların oldukça özenli, farklı ve akılda kalıcı olması beklenir. Birbirinden güzel evlenme tekliflerinden özellikle İstanbul’da yaşayan çiftler için İstanbul Boğazı evlilik teklifinin yapılabileceği en güzel mekanların başında gelir. Yatta evlilik teklifi özellikle bahar ve yaz aylarında birçok çiftin tercihleri arasında yer alır. 

Harika atmosferiyle boğazda evlilik teklifi birçok çiftin hayallerini süslerken yalnızca İstanbul’da yaratılabilecek bu en özel an bir de lazer ışıklarıyla süslenir. Tekne ve yat gibi farklı alternatiflerin de değerlendirilebileceği evlilik teklifinde özellikle lazer ışıklarıyla evlilik teklifinin yapılması, hoş bir jest ve güzel bir sürpriz olabilir. 

Teknede Lazerli Evlilik Teklifi Nasıl Olur? 

Evlilik teklifinin heyecanı ile farklı ve unutulmaz bir organizasyon yapmak isteyen damat adayları ve çiftler için değerlendirilebilecek en iyi fırsatların başında tekne ve yatta evlilik teklifi yapmak gelir. Bunun için organizasyon şirketleri farklı özelliklere sahip birçok tekne ve yatı kiralama fırsatı sunarken çiftlere özel fiyatları ile menüden müziklere, masa süslemelerinden profesyonel fotoğraf çekimlerine kadar her türlü ihtiyaçları da karşılanır. 

Sahil kentlerinde de yapılan yatta evlilik teklifi unutulmayacak manzaralar sunar, her şehrin kendine has bir rotası bulunmaktadır. Ancak İstanbul evlilik teklifi için harika bir sürpriz sunar. İzmir, Mersin, Antalya gibi şehirlerde de gerçekleştirilebilen yatta evlilik teklifi özellikle İstanbul’da yaşayanların lazerle evlilik teklifi yapmasına imkan tanır. Lazerli evlilik teklifi yalnızca İstanbul’da yapılmaktadır.

İstanbul’da lazerli evlilik teklifi de tıpkı teknede evlilik teklifi organizasyonlarına benzer. Yalnızca evlilik teklifi sırasında köprüye yansıtılan lazer ışıkları boğazda evlilik teklifinin sürprizlerinden ve süslemelerinden biridir. Teknede lazerli evlilik teklifi için İstanbul’da bir rota belirlenmiştir. Standart boğaz turu rotasına uygun olarak İstanbul Boğazı’nın harika manzarasına karşı lazerli evlilik teklifi yapılabilir. 

Boğazda Evlilik Teklifi Organizasyonu Nasıl Yapılır?

Boğazda lazerli evlilik teklifi yapılırken yiyecek ve içecekler, isteğe bağlı olarak canlı müzik, tekne turu sırasında eşlik eden profesyonel ekip gibi hizmetler sunulur. Minimum 2 saat sürecek turda ister volkan ister havai fişek gösterisi tercih edilebilir ancak çiftlerin en çok tercih ettiği lazer ile köprünün altına metin yansıtılması. Lazerli evlilik teklifi organizasyonunun geri kalan planlamaları tekne ve yatta evlilik teklifi organizasyonlarıyla benzerlik gösterir.

Yatta evlilik teklifi yapmak isteyenlerin istekleri değişken olduğundan standart paket olarak sunulan özelliklerde daha sonra revizyona gidilebilir. İstediğiniz organizasyonlar eklenebilir veya çıkarılabilir. Her şey kararlaştırıldıktan sonra size de günün keyfini çıkarmak ve romantik anlar yaşamak kalır. 

İstanbul’da yatta lazerle evlenme teklifi düşünen çiftler için bu özel günü tatlandıracak bir menü çıkarılır. Baş başa romantik bir akşam yemeği, sizlere özel olarak profesyonel aşçılar tarafından hazırlanır. Izgara çeşitleri, salatalar ve içecekler tamamen sizin isteğinize göre hazırlanır. 

Boğazda Lazerli Evlilik Teklifi Fiyatları 

Tekne ve yatta evlilik teklifi fiyatları şehirden şehire değişmektedir. İstanbul için de sunulan imkanlar ve özellikle lazerli evlenme teklifinin de fiyat düzenlemeleri değişiklik gösterir. 

Organizasyon için istediğiniz düzenlemelerin yanında lazerli evlilik teklifi için de ayrı bir fiyat çıkartılır. Fiyatlandırma içinde akşam yemeği, müzik düzenlemeleri, masa ve ortam süslemeleri, profesyonel video ve fotoğraf çekimi gibi imkanlar dahildir. Boğazda lazerli evlenme teklifi fiyatları için bizimle 0531 367 65 76 numaralı hattımızdan iletişime geçerek fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Son Blog Yazıları
  • Lazerli Evlenme Teklifi
  • İstanbul Boğaz'da Özel Vapur Kiralama
  • Denizde Sürprizlere Açık Olun