post picture

İstanbul Boğazı'nda Lüks Yat Kiralama

Hepimiz gündelik hayatın yorucu stresinden ve yoğunluğundan şöyle bir uzaklaşıp, boğazın serin sularını, enfes havasını ve İstanbul’un güzide gün batımını tatmayı arzularız. Bugüne değin her ne kadar bu fikir bir hayal olarak kalsa da artık gerçekleşiyor! İstanbul boğazında lüks yat kiralama hizmeti sayesinde, boğazın o enfes havasını, denizin yumuşak dalgalarını ve İstanbul’un tarihi tüm kıyılarını keşfetme imkanını sizlere sunuyoruz. İstanbul boğazında lüks yat kiralamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Siz de hayalini kurduğunuz eğlenceli doğum günleri, son derece şık ve romantik yıl dönümleri, evlilik teklifleri ve daha nice özel zamanlarınızı taçlandırmak için İstanbul boğazında lüks yat kiralama imkanından faydalanabilirsiniz.

İstanbul Boğazı'nda Lüks Yat Kiralama Ücreti Ne Kadar?

Gün içerisinde yaşadığımız pek çok stres ve yorucu atmosferden uzaklaşıp, kendimizi boğazın serin sularına, yumuşak rüzgarına ve İstanbul manzaralı harika bir yolculuğa bırakmak hepimizin hayali. İstanbul boğazında lüks yat kiralama hizmeti her ne kadar yüksek gibi görünse de aslında oldukça uygun ödeme imkanı ve fiyatlarıyla dilediğiniz her an yat kiralama hizmetini ayağınıza getiriyor. Yatın cinsi, alınan hizmetin içeriği, menü ve ekstralara göre ortalama yat kiralama fiyatları saatlik 1.250 TL'den başlamaktadır.  Böylesine uygun imkanlara İstanbul yat kiralama hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Yatı İstediğim Zaman Kiralayabilir Miyim?

İstanbul’un o enfes boğazında, tadı aklınızdan asla çıkmayacak muhteşem bir yat keyfi için, İstanbul boğazında lüks yat kiralama hizmetinden günün her saati ve dilediğiniz her yat modeliyle başlayabilirsiniz. Yatın müsaitlik durumu, temizlik ve bakım durumu haricinde kalan tüm süre boyunca, kiraladığınız her yat, çok kısa süre içerisinde sefere hazır hale getirilir ve hizmetinize sunulur. İster bir gün doğumu, ister gün batımı, isterse öğlenlerinizi taçlandıracak eğlence ve macera dolu partiler için olsun, günün her saati dilediğiniz yatı kiralama ve faydalanma imkanına sahipsiniz.

İstanbul Boğazı'nda Lüks Yat Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

Gündelik hayatın stresinden uzaklaşmak ve kendimizi boğazın o enfes serin rüzgarına bırakmak için haftanın ve günün dilediğiniz her saati lüks yat kiralayabilir ve kendinizi ödüllendirebilirsiniz. İstanbul yacht kiralama oldukça avantajlı ve ayrıcalıklı hizmetlerden bir tanesidir. Bu avantajları:

  • İstanbul’un enfes boğaz manzarasında kahvaltı, akşam yemeği, yıl dönümü ve daha nice organizasyonlar,
  • Gün doğumu eşliğinde muhteşem boğaz keyfi,
  • İstanbul’un tarihi kıyıları, sarayları ve koylarını tanıma fırsatı,
  • Boğazın serin sularında parti, yüzme ve daha nice eğlence dolu aktivite,
  • Fasıl, iftar, mezuniyet gibi özel akşamlar düzenleme,
  • İstanbul’un eşsiz manzarasında gün batımı keyfi,
  • Yıl dönümü, evlilik teklifi, iş kutlaması gibi özel akşamları taçlandırma

gibi daha pek çok imkan sizleri bekliyor. İstanbul boğazında lüks yat kiralama hizmeti sayesinde siz de en özel anlarınızı unutulmaz kılabilir ve İstanbul’un o eşsiz manzaralarını kalıcı anılara dönüştürebilirsiniz.

Ücrete Tüm Masraflar Dahil Mi?

Eşsiz anılar ve özel günler biriktirmek için İstanbul boğazında lüks yat kiralama hizmetinden faydalanan tüm bireylerin ödedikleri ücretin içerisine kaptan ücreti, yakıt ücreti, menü ve yat içi diğer maliyet ücretleri dahildir. Sunulan tüm hizmetler ücrete dahil olup sizden sadece almak istediğiniz ekstralar talep edilmektedir.

İstanbul Boğazı'nda Kiralayacağım Lüks Yatı Önceden Görebilir Miyim?

Elbette! Kiralamak istediğiniz model yat, müsaitlik durumuna göre ofisimizden alacağını randevu ile yatı gezme, tanıma ve hayalinizdeki özel günü planlama imkanına sahipsiniz.

İstanbul’da Nereleri Geziyoruz?

Şöyle serin bir boğaz havası alayım, özel günlerimi unutulmaz anılarla taçlandırayım diyorsanız İstanbul boğazında lüks yat kiralama hizmetimiz tam size göre! İstanbul Avrupa Yakası üzerinden Beşiktaş, Sarıyer, Yeniköy ile İstanbul Anadolu Yakası üzerinde Beykoz, Üsküdar civarlarında, bütün boğaz ve tarihi saray, Rumeli Hisarı ve daha pek çok antik yapı ve koyu görme imkanını da beraberinde getiriyor. İstanbul boğazında lüks yat kiralama hizmeti sayesinde İstanbul’un neredeyse tarihi tüm yerleşimlerine, kıyı şeritlerine, boğazın o enfes ve eşsiz tadını ölümsüz hale getiriyoruz. Siz de tekneveyat.com ayrıcalığı ile hayalini kurduğunuz doğum günü, yıl dönümü, evlilik teklifi, iftar yemeği, mezuniyet yemeği, fasıl vb. aklınızdaki tüm özel günleri ölümsüz ve kalıcı anılar haline getirebilirsiniz!

Son Blog Yazıları
  • İstanbul'da Gezilecek Yerler
  • İstanbul'da Muhteşem Bir Gün Geçirmek
  • İstanbul Boğazı'nda Denizden Transfer, Deniz Taksi
  • İstanbul Boğaz'da Özel Vapur Kiralama
  • Çanakkale Boğazı'nda Denizden Transfer, Deniz Taksi
  • Boğaz'da Teknede Kahvaltı Keyfi