post picture

Kuşadası Günübirlik Tekne Turları

Türkiyemizin güzel incisi Ege’de, tarihin en görkemli kentlerinden olan Kuşadası’nda tekne ve yat kiralama hizmetini, en ayrıcalıklı ve konforlu haliyle ayağınıza getiriyoruz. Günlük tekne ve yat kiralama hizmeti sayesinde İzmir’in hemen yanı başındaki güzide belge Kuşadası’nda Dilek Yarımadası, Efes ve Şirince gibi pek çok kıyı şeridi beldeyi de görme ve tanıma imkanını elde ediyorsunuz. Yoğun iş hayatının stresinden uzaklaşıp, şöyle kaliteli bir tatilin tadını çıkartayım diyorsanız doğru adrestesiniz! Kuşadası’nda tekne ve yat kiralama hizmeti, genellikle sabah 09:00 sularında başlayıp öğleden sonra 16:00 civarlarında sona ermektedir. Tekne turlarında tüm gün boyu eğlenceli animasyonlarla, partilerle, müzik dinletileriyle zaman geçirebilir, ayrıca Kuşadası’nın o enfes ve serin sularında yüzmenin keyfini çıkartabilirsiniz.

Kuşadası'nda Tekne ve Yat Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

Yaşadığınız enfes tatili çok daha kaliteli hale getirmek, yoğun iş hayatının stresinden uzaklaşmak ve kendinizi Ege’nin incisi Kuşadası’nda o enfes serin sularına bırakmak için haftanın ve günün dilediğiniz her saati tekne ve yat kiralayabilir ve kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Kuşadası’nda tekne ve yat kiralama hizmeti oldukça avantajlı ve ayrıcalıklı hizmetlerden bir tanesidir. Bu avantajları:

  • Kuşadası’nın serin sularında harika yüzme ve balık tutma etkinlikleri,
  • Unutulmaz gün doğumu eşliğinde muhteşem kahvaltı keyfi,
  • Kuşadası ve Ege’nin tarihi kıyıları, antik inşaları ve koylarını tanıma fırsatı,
  • Kuşadası’nın serin sularında parti, yüzme ve daha nice eğlence dolu aktivite,
  • Gönlünüzce düzenleyeceğiniz fasıl, iftar, mezuniyet gibi özel akşamlar düzenleme,
  • Ege’nin eşsiz manzarasında gün batımı ve akşam yemeği keyfi,
  • Sevdiceğinizle yıl dönümü, evlilik teklifi, iş kutlaması gibi özel akşamları taçlandırma

gibi daha pek çok imkan Kuşadası’nda sizleri bekliyor. Kuşadası’nda tekne ve yat kiralama hizmeti sayesinde siz de en özel anlarınızı unutulmaz kılabilir ve Ege’nin incisi Kuşadası’nın o eşsiz manzaralarını kalıcı hatıralara dönüştürebilirsiniz.

Kuşadası'nda Tekne ve Yat Kiralama Ücreti Ne Kadar?

Ege’nin incisi Kuşadası’nda geçirdiğiniz tatile değer her günde, özellikle çalıştığımız günler boyunca yaşadığımız pek çok stres ve yorucu ortamdan uzaklaşıp, kendimizi Ege’nin masmavi serin sularına, yumuşak rüzgarına ve unutulmaz deneyimlerle dolu harika bir yolculuğa bırakmak hepimizin hayali. Kuşadası’nda tekne ve yat kiralama hizmeti her ne kadar yüksek gibi görünse de aslında oldukça uygun ödeme imkanı ve fiyatlarıyla dilediğiniz her an tekne ve yat kiralama, tekne ve balık avı turu hizmetini ayağınıza getiriyor. Kiralamak istediğiniz tekne ve yatın cinsi, alınan hizmetin içeriği, menü, kiralamak istediğiniz saat ve ekstralara göre ortalama yat kiralama fiyatları 750 – 1.500 TL aralığında değişiklik göstermektedir. Böylesine uygun imkanlara Kuşadası’nda tekne ve yat kiralamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Siz de hemen Ege’nin masmavi ve serin sularında, Kuşadası’nın eşsiz manzarası ve koyları eşliğinde, nefis deniz mahsulleri ve lezzetleriyle harika ve unutulmaz hatıralar biriktirebilirsiniz.

Kuşadası’nda Nereleri Geziyoruz?

Yaşadığımız tatili kalıcı hale getirmek, şöyle Ege’nin masmavi sularında serin bir huzur tadayım, özel günlerimi unutulmaz anılarla taçlandırayım, balık avlayayım diyorsanız Kuşadası’nda tekne ve yat kiralama ve tekne turları tam size göre! İzmir, Aydın ve Söke’den servis hizmetleri de olan turlar eşliğinde Ege’nin masmavi sularını, Dilek Yarımadası’nı, Büyük Menderes Deltası Milli Parkı gibi pek çok tarihi koy ve eşsiz mekanı tadıyorsunuz. Kuşadası’nda tekne ve yat kiralama hizmeti sayesinde Ege’nin neredeyse görülmeye değer tüm koy ve sularını geziyor, balık tutuyor, eğlenceli parti ve yüzme aktiviteleri yapabiliyorsunuz. Siz de tekneveyat.com ilanları ayrıcalığı ile hayalini kurduğunuz doğum günü, yıl dönümü, evlilik teklifi, iftar yemeği, mezuniyet yemeği, fasıl vb. aklınızdaki tüm özel günleri ölümsüz ve kalıcı anılar haline getirebilirsiniz!

Ücrete Tüm Masraflar Dahil Mi?

Eşsiz anılar ve özel günler biriktirmek için Kuşadası’nda tekne ve yat kiralama hizmetinden faydalanan tüm bireylerin ödemiş olacakları ücretin içerisine genellikle kaptan ücreti, yakıt ücreti ve öğlen yemeği menüsü ücretleri fiyata dahildir. Sunulan tüm hizmetler ücrete dahil olup sizden sadece almak istediğiniz ekstralar talep edilmektedir. Bu konuda ilan sahibine soru sormaktan çekinmeyiniz.

Kuşadası’nda Kiralayacağım Tekne Ve Yatı Önceden Görebilir Miyim?

Elbette! Kiralamak istediğiniz model yat, müsaitlik durumuna göre randevu ile yatı gezme, tanıma ve hayalinizdeki özel günü planlama imkanına sahipsiniz.

Son Blog Yazıları
  • Bodrum’dan Rodos'a Nasıl Gidilir?
  • Antalya Koyları ve Plajları
  • Karaburun Koyları ve Karaburun Gezi Rehberi
  • Datça Koyları ve Plajları
  • Çeşme Koyları ve Plajları
  • Hisarönü Gezi Rehberi