post picture

Çanakkale Boğazı'nda Denizden Transfer, Deniz Taksi

Çanakkale Boğazı'nda denizden transfer ve deniz taksi kullanma arayışlarınıza yanıt vermek için Dardanos, Kepez, Güzelyalı, Mesudiye ve daha birçok nokta arasından konforlu ulaşım gerçekleştirebileceğiniz, profesyonel hizmet alabileceğinizi biliyor muydunuz? 

Bu hizmet sadece İstanbul Boğazında ya da Bodrum koylarında değil, Çanakkale de sunuluyor. Tekneveyat olarak bu kapsamda tam donanımlı ve yüksek güvenlikli, deniz taksileriler ile tam vaktinde aklınızda yer alan noktalara ulaşabilmenizi sağlıyoruz.

Çanakkale Boğazı'ndan Denizden Transfer Avantajları Nelerdir?

Çanakkale Boğazı'nda denizden transfer, deniz taksi hizmetimiz kapsamında sizlere sunduğumuz avantajları şu şekilde sıralarız:

  • Kara yolu trafiğinden ve gürültü kirliliğinden korunarak yolculuk gerçekleştirme,
  • Tam donanımlı ve deniz üstü radar, güvenlik sistemi bulunan araçlar ile seyahat
  • gerçekleştirme,
  • Trafik etkisinden korunarak aklınızda yer alan adreslere tam vaktinde varış,
  • Uzak rotalar fark etmeden deniz ulaşımından yararlanma,
  • Tek kişi özel deniz taksisi ile yolculuk gerçekleştirme imkanı,
  • Avantajlı fiyat seçenekleri,
  • Geniş rota ağında ulaşım imkanı,
  • Konforlu koltuk tasarımlarında ve sosyal mesafe kurallarına uygun iç alanda yolculuk yapma,
  • Hijyen şartları prosedürlerine uygun ulaşımdan yararlanma,

Bu kapsamda tek seferli yolculuğa ek olarak arkadaş gurubunuz ile deniz transferi gerçekleştirebilme,

Bu gibi avantajlı koşulları sizler için sunduğumuz Çanakkale deniz taksi araçları ile transfer hizmetimiz kapsamında ihtiyaçlarınıza tam cevap vermeyi hedefliyoruz.

Çanakkale Boğazı'nda Deniz Taksilerinin Özellikleri Nelerdir?

Çanakkale Boğazı'ndan sizler için sunduğumuz ve Çanakkale Boğazı'nda denizden transfer hizmeti verdiğimiz deniz taksilerimizin niteliklerini şu şekilde sıralarız:

Deniz taksilerimiz İnternet bağlantısına,

  • 10 kişilik kapasitesine,
  • Periyodik bakımları gerçekleştirilen ve modern iç oturma ünitesine,
  • Gece yolculuğu için uyumlu deniz üstü güvenlik sistemine,
  • Tam donanımlı sürüş kamarasına,
  • Şık dış araç tasarım detaylarına sahiptir.

Çanakkale Boğazı'nda Deniz Taksisi İle Tek Kişilik Transfer Mümkün Mü?

Çanakkale sahil şeridinde ve rıhtım alanlarında bulunan beldelere deniz transferi ile ulaşım sağlamak ve yolculuğu tek başınıza, özel bir araçta gerçekleştirmek istiyorsanız, deniz taksilerimiz ile sizlere profesyonel ulaşım hizmetini sunuyoruz.

Bu kapsamda hijyen koşullarına uygun, konforlu oturma alanına sahip ve deneyimli kaptan sürücülerimizin sizlere eşlik ettiği taksilerimiz ile kıyı şeridinde bulunan bir çok farklı lokasyona, tam zamanında ulaşım gerçekleştirmenizi sağlıyoruz. Bu kapsamda karşılıklı kıyı çeşitlerinde ve ya aynı kıyı şeridi üzerinde yer alan Çanakkale’nin hoş beldelerine uzak mesafede trafik problemi yaşama riskine girmeden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Çanakkale Boğazı'nda Deniz Taksi İle Toplu Ulaşım Mümkün Mü?

Çanakkale Boğazı'nda deniz taksi ile transfer hizmetimizden tek kişilik özel araçlarımız haricinde geniş kapasiteli seçeneklerde sunduğumuz araçlarımız ile arkadaşlarınız ile aynı adrese ulaşım sağlamak amacıyla rezervasyon gerçekleştirebilirsiniz.

Bu kapsamda karayollarında karşılaşacağınız trafik ve gürültü kirliliği problemlerinden korunarak ve sosyal mesafe koşullarına uygun iç tasarıma sahip deniz taksilerimizde yolculuk yaparak, deniz taksinin girişine imkan tanıyan her alana ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hizmetimiz kapsamında bakımlı deniz taksilerimizde yer alan internet ağı üzerinden akıllı cihazlarınız ile bağlantı gerçekleştirerek, konumunuz hakkında bilgileri diğer arkadaşlarınıza rahatlıkla iletebilirsiniz. Arkadaş gurubunuz ile katılacağınız transfer hizmetlerimiz kapsamında uygun fiyat seçeneklerimizden yararlanabilirsiniz.

Çanakkale Boğazında Denizden Transfer İçin Rezervasyon İmkanı Var Mı?

Çanakkale Boğazı'nda denizden transfer ve deniz taksisi kullanma ihtiyaçlarınız kapsamında, yolculuk yapmak istediğiniz tarihi ön rezervasyon koşullarımızda bizlere bildirebilir ve uygun tarihte araçlarımıza biniş gerçekleştirerek dilediğiniz alana ulaşabilirsiniz.

Diğer yandan sizlerin tercih edeceği ve kıyı şeridi beldelerinde bulunan özel adreslere ve uzak mesafelere ulaşım için ön rezervasyon kapsamında bildirimleriniz detaylı şekilde iletebilirsiniz.

Çanakkale Boğazında deniz taksi hizmetleri haricinde ek olarak sunduğumuz yat, gemi ve tekne kiralama hizmetlerimiz kapsamında ise doğum günü, nişan, nikah, düğün, kına, bekarlığa veda, mezuniyet partilerinizi, evlilik teklifi organizasyonlarını, araçlarımızda muhteşem Çanakkale manzarası eşliğinde düzenleyebilmeniz için profesyonel koşullarımız sunuyoruz.

Seyahat acentesi olarak gezi turlarınız düzenleme aşamasında ihtiyaç duyduğunuz 250 kişilik kapasiteye varan gemi, yat ihtiyaçlarınızı, aynı kapasiteli ve şık deniz araçlarımız ile karşılıyoruz. Yat, gemi ve tekne kiralama hizmeti kapsamında dizi ve film çekimleri için uygun alanlardan yararlanabilmenize imkan sunuyoruz.

Çanakkale Boğazı'nda denizden transfer ve deniz taksi hizmeti,  veya sadece tekne ve yat kiralama seçenekleri ve çok uygun fiyatlar için TekneveYat üzerinden bilgi ve destek alabilirsiniz.

Son Blog Yazıları
  • İstanbul'da Gezilecek Yerler
  • İstanbul'da Muhteşem Bir Gün Geçirmek
  • İstanbul Boğazı'nda Denizden Transfer, Deniz Taksi
  • İstanbul Boğaz'da Özel Vapur Kiralama
  • Çanakkale Boğazı'nda Denizden Transfer, Deniz Taksi
  • Boğaz'da Teknede Kahvaltı Keyfi